Lucien

“Ik had problemen met een laag zelfbeeld, was ook enorm verlegen en ik heb dan hulp gezocht bij Britta.
Britta heeft veel respect voor wie ik ben en kan zich vanuit de grote expertise perfect aansluiten bij mijn hulpvraag.
Ik werd geholpen door de gewenste toekomst in detail te beschrijven, er werd gezocht naar kleine haalbare stappen die gemaakt werden om die simulatie te bereiken.
Daarbij werd onder andere gezocht naar oplossingen die ik zelf al in huis had, maar nog weinig toepaste.
Telkens ik succes boekte, droeg dat bij aan het besef dat ik invloed had om mijn eigen leven vorm te geven.
Om dit te bereiken werkt Britta met een op maat uitgewerkte methodiek die de kracht van jezelf naar boven haalt. De gesprekken zijn plezierig en bevredigend, daar het gaat over krachten en oplossingen en niet over tekortkomingen en problemen.
Ik ga ervoor en zet me dan ook voor de volle 100% in en ben in een korte periode al goed gegroeid mede dankzij de werkwijze van huiswerk en oefeningen maken en een zeer goede samenwerking tussen mezelf en Britta dat goed op elkaar aansluit.

Met dank aan mijn jongere zus die me in contact heeft gebracht met Britta.”

Hilde

“Ik heb Britta ervaren als een coach die op een bepaalde manier een problematiek uit mij kon krijgen op een heel natuurlijke manier. Britta gaf dan verdere toelichting hierover op een voor mij zeer begrijpelijke manier aan de hand van een praktisch voorbeeld. Het zijn geen theoretische kaders die worden aangereikt, het is een terugkoppeling op maat van de persoon.
Ik voelde me niet geanalyseerd. Het blijft goed hangen allemaal en ik kreeg ook zin om er onmiddellijk iets mee te doen. Britta is zich zeer bewust van de ernst van de zaak, maar verwoordt het zeker niet te zwaar . Ze zal dit steeds met een vleugje humor verlichten. Britta geeft courage, en is geen mondjesklapper, maar toch ook bezig met hoe ze iets op een zachte, toch ook op doortastende manier kan zeggen en stimuleren om er iets mee te doen.
Britta’s vraagstelling is zeer goed. Ze stelt ook meerdere vragen. Je antwoordt zonder dat je door hebt dat je wordt bevraagd. Het is zeker geen interview, maar een bewust makende en stimulerende manier van aanpak.”

Martin

“In mijn samenwerking met Britta heb ik haar ervaren als iemand met een enorme en lange en veelzijdige ervaring.
Daar ze niet alleen de stof “uit een boekje” kent , maar zelf ook veel levenservaring heeft , is Britta bijzonder goed in staat om de situatie vanuit verschillende hoeken te benaderen. Britta heeft intussen ook  een voor iedereen persoonlijk uitgewerkte methodiek uitgewerkt en heeft zich meer dan een gemiddelde coach gevormd (wat ze nog steeds doet en zal blijven doen) met oa training/opleiding/kennis en lezen. Britta zal ook steeds de nodige humor inbrengen en de sfeer luchtig houden, hoe zwaar het onderwerp of het proces ook is. Britta werkt vanuit een groot hart en met een groot empatisch vermogen.”

Erik

“Ik heb Britta gecontacteerd op aanraden van een collega van haar. Toen mijn ex me vertelde dat ze twijfelde aan de relatie wilde ik mijn huwelijk redden.
Afstand of geld maakte niet uit->the best. Zo kwam ik terecht bij Britta.
In het begin ging ik er elke week naar toe om mijn huwelijk te redden…maar daar moet je met 2 voor zijn en het was Britta al zeer snel duidelijk dat mijn ex- partner dit niet wilde… Dan nadien de 3 weken zo afgebouwd om er nu naar toe te gaan als ik het even moeilijk heb…. Ik denk niet dat er meer woorden voor nodig zijn om te laten weten hoe de samenwerking was…
Britta liet me na ons eerste gesprek een deel vragen invullen…ik heb/had de antwoorden genoteerd in een groen schriftje..zonder dat ze het boekje geopend of gelezen had, haalde ze de antwoorden naar voren tijdens onze sessies.
Britta is recht voor de raap en recht to the point…geen ingewikkelde woorden maar voorbeelden of illustraties…
Mijn blauwdruk heeft Britta niet kunnen veranderen…maar een ander mens van me gemaakt heeft ze zeker en vast. Op vele vlakken heeft ze mijn scherpe kantjes afgevijld; me vertrouwen gegeven en als man iets meer ballen aan mijn lijf gegeven…kom iets meer op voor jezelf…voor iedereen goed doen kan je toch niet. Ze is effectief The best …geen woorden, maar daden!!”

Hilde

Britta slaagt erin om met de nodige humor en pragmatische aanpak zeer snel “ to the point” te komen. Ikzelf ben nogal “allergisch aan het zweverige” rond therapie en coaching. Door de zeer duidelijke vraagstelling, die gebaseerd is op de realiteit , krijg je ook een gevoel van (h)erkenning. Britta werkt met een op maat uitgewerkte methodiek die het makkelijker maakt om snel inzicht te krijgen. Daarnaast krijg je praktische tips en tools aangereikt om mee aan de slag te gaan, en dat maakt dat je “goesting “ hebt om aan je innerlijke proces te werken.

Els en Eddy

Dankzij een collega therapeut kwamen wij op ons diepste crisismoment bij Britta. Mijn echtgenoot en ik kwamen bij Britta terecht met onze paniek, woede, verwarring, maar vooral verdriet… Door allerlei omstandigheden en veranderingen in ons leven waren we uit het oog verloren wat we aan elkaar hadden en hoe diep de liefde tussen ons was. Britta geloofde in ons en bleef in onze liefde geloven op momenten waar wij het einde van de tunnel niet zagen. Met begrip voor beide partners, confronterende inzichten, maar vooral met een op maat uitgewerkt parcours en een luisterend oor, hielp Britta ons terug te geloven in ons huwelijk en elkaar.

Zonder Britta was het ons niet gelukt, heel erg bedankt!

Katrien

Ik zat met enorme twijfels over mijn huwelijk, zat nog steeds vast aan mijn ex en werd compleet gek van de tegenstrijdige gevoelens en was volledig ten einde raad toen ik via een kennis bij Britta kwam. Mijn hoop was dan ook dat ik eindelijk na een dik jaar een einde kon maken aan mijn situatie en toch enkele antwoorden kon vinden en mezelf terug goed in mijn huwelijk voelen, of in het slechtste geval alleen verder kon gaan. Britta, de coach achter Sterk in je Relatie, gaf me vanaf de eerste ontmoeting een zeer aangenaam en geruststellend gevoel. Opgelucht kwam ik de eerste sessie buiten met een gevoel van inderdaad, er gaat een oplossing komen. Britta is meteen op zoek gegaan naar wat voor mij best passend was. Samen gingen we op stap naar de oorzaken, wat soms zeer confronterend was, maar mij wel geholpen heeft bepaalde zaken te gaan veranderen en anders te bekijken. Met de nodige lachbuien, emotionele momenten, en juiste inzichten heeft ze mij geholpen om niet alleen mijn huwelijk terug op de rails te krijgen, maar ook om mijzelf terug te vinden en mijn ex los te laten. Het is een zeer aangename vrouw, begripvol, grappig en straight to the point. Dankjewel voor de fijne gesprekken !

Dominique

Ik worstelde met vragen als: “Hoe komt het dat ik in mijn relatie zo vaak werd gekwetst?” maar vooral “Hoe zorg ik er voor dat dit niet nogmaals gebeurt?”. Ik voelde dat het tijd werd om dingen in mezelf te veranderen. Maar hoe begin je daar aan als je niet eens precies weet wàt er moet veranderen?Ik zocht een therapeut die no-nonsens en oplossingsgericht werkt … uiteindelijk vond ik deze aanpak bij Sterk in je Relatie. Britta de coach achter Sterk in je Relatie luisterde, kwam snel tot de kern van de zaak en zette me met haar persoonlijk uitgewerkte methodiek aan het werk. Ik kreeg de keuze of ik gerichte huiswerkopdrachten wilde maken, waardoor het mogelijk werd om vooraf op mijn eigen tempo na te denken over de vragen. Ik ben er dan ook op ingegaan. Hierdoor kwam het bewustwordings- en veranderingsproces snel op gang en werden de gesprekken met haar ten volle benut. Het was fijn te ervaren op haar terug te kunnen vallen. Niet veroordelend, warm, met veel humor en begrip gidste Britta me. In ons eerste gesprek vertelde ze “De bedoeling is dat ik me zo snel mogelijk terug overbodig maak”. Dit doel heeft ze zeker bereikt!

RM

Mijn relatie zat in een dipje… Ik voelde me er niet meer zo goed bij. In het verleden hebben wij ook een soortelijk relatietherapie gevolgd. Na een half jaar zaten we terug in de vicieuze cirkel… Ik ging surfen op het internet… Relatietherapie in het Antwerpse… Verschillende sites heb ik gelezen.  Toen ik de site van Sterk in je Relatie las, had ik direct een gevoel met Yes, dit voelt goed aan…. Ik voelde me direct comfortabel toen ik plaats nam in de gezellige therapiekamer… Er was onmiddellijk  veel vertrouwen en het gevoel dat Britta me ging verder helpen.Ik heb tips, raad en oefeningen gekregen waar ik ver mee voorruit ben gekomen. Ik durfde mezelf op de eerste plaats zetten. Iets wat ik nooit durfde aanhalen bij mijn partner, deed ik nu wel. Met de juiste begeleiding en de persoonlijke methodiek van Britta… In mijn geval had ik maar een paar spreekuren bij haar nodig om op de juiste rails te komen. Over Britta kan ik zoveel lovende woorden schrijven, die ik echt meen uit de grond van mijn hart: Een zeer toffe madam , die je niet helpt uit winstbejag maar je echt helpt in je relatie of moeilijkheden. Kort samengevat een professionele, warmhartige, lieve en eerlijke dame. Doen zou ik zeggen!

Pieter

Met een ongewoon relatieprobleem waarover ik weinig informatie vond in literatuur of internet was ik op zoek naar iemand met inzicht in relaties. Via internet kwam ik op verschillende sites van relatietherapeuten, en de inhoud en aanpak van wat bij “Sterk in je Relatie” beschreven stond paste perfect bij wat ik zocht. Het was geen gemakkelijke stap om mijn problemen te bespreken met een onbekend iemand, maar bij Britta vond ik direkt een rustgevende omgeving en een luisterend oor wat me de mogelijkheid gaf om zonder terughoudendheid te praten over alles wat me bezighield. Haar schijnbaar zachte aanpak geeft veel vertrouwen, wat niet wegneemt dat ze recht door zee de dingen benoemd zoals ze zijn. Britta laat je op die manier perfect zoeken naar oorzaken en oplossingen. Voor mij is zijn deze 6 ontmoetingen een grote hulp en steun geweest, en het besef dat haar deur steeds openstaat geeft me de moed om nieuwe wegen in te slaan, wetend dat ik steeds in vertrouwen ergens terrecht kan bij iemand die me de dingen net even van een andere kant laat bekijken.

Mieke en Jan

Britta heeft ons meer bewust gemaakt hoe we elkaar nu veel beter kunnen begrijpen en we op een meer gelijkwaardiger manier als man en vrouw in de relatie kunnen staan.

Ann en Thomas

De gesprekken en de vragen bij Britta  waren wel confronterend , maar altijd met veel humor en iedere keer merkten we dat er iets in de goede richting veranderd was. Onze communicatie en intimiteitsuitwisseling is intussen enorm verbeterd! En om eerlijk te zijn , ik had niet meer verwacht dat we het samen nog zo fijn zouden kunnen hebben!

Marc

Britta  heeft me na een onverwachte en pijnlijke relatiebreuk mijn mannelijke kracht terug leren aanwenden in me zelf en me op een heel betrokken manier geholpen om mijn verlies te verwerken. Haar methodiek is zeer efficient en duurzaam!

Elke

Ik heb Britta  leren kennen omdat ik problemen in mijn huwelijk had. Wegens een verhuis terug naar mijn geboortedorp ben ik mentaal op een rollercoaster gestapt. Ik had mijn leven en gevoelens niet meer onder controle. Op dat moment had ik dat niet door. Na een periode van 2 jaar ben ik volledig verdwaald. Samen met de op maat uitgewerkte methodiek van Britta hebben mijn man ik  met veel succes gewerkt aan de toekomst. We werkten vooral aan communicatie. Britta heeft me veel  inzichten gegeven inzake mijn problemen. Britta heeft ons naar de kern van de problemen kunnen brengen. Dankzij haar, werken mijn man en ik naar een betere toekomst. Ik kan gerust zeggen dat mijn huwelijk gered is mede dankzij Britta.

Anton

Enkele jaren geleden kreeg ik een enorme dreun te verwerken in mijn huwelijk. Mede door een tip van een goede vriend kwam ik bij Britta terecht . Door het inschakelen van de professionele hulp  werd  snel duidelijk dat mijn huwelijk niet meer te redden was. Daarna ben ik nog meerdere keren vanuit Nederland naar Britta gegaan voor hulp want ik zat niet goed in mijn vel. Mede door haar methodische aanpak (steeds met veel humor) ben ik steeds sterker geworden om de juiste beslissingen te nemen. Dankzij Britta, sta ik weer sterk in het leven. Ik weet ook als het minder gaat dat ik weer naar Britta zal gaan.

Kim

Op het ogenblik dat ik bij Britta terechtkwam, had ik het gevoel dat ik op drijfzand stond. Zowel privé als professioneel was mijn leven een puinhoop. Naast de individuele sessies die ik bij Britta volgde, gingen mijn partner en ik ook in relatietherapie bij haar. Ik zeg wel therapie maar zo voelt het eigenlijk niet aan. Britta laat je praten, leert je naar je situatie kijken vanuit andere perspectieven en last but not least zorgt ervoor dat je zelf tot bepaalde inzichten komt. Haar directe maar persoonlijke aanpak maakt dat je snel inzicht krijgt in de stappen die je dient te nemen om je leven terug op de rails te krijgen. Britta is zeer sterk in het aanreiken van de juiste handvaten waarmee je zelf aan de slag kan. Britta heeft een enorme expertise in haar vakgebied opgebouwd en dat voel je. Bij Britta voel je je op je gemak, het is als thuiskomen. Ik keek telkens enorm uit naar onze praatsessies. Kortom, Britta de zaakvoerder van Sterk in je Relatie een prachtige is een warme vrouw die op een oprechte en zeer menselijke manier in het leven staat en dit ook zo uitstraalt in haar sessies.

Catherine

Britta doorprikt vlug “het probleem”, waardoor  ze via de juiste korte vraagstellingen en met humor en lichtheid, mezelf brengt naar meer inzicht, verruiming, bewustzijn,daadkracht en positiviteit. Dit geeft me het gevoel van “yes I can”, waardoor nieuwe bewegingen in mijn leven worden gemaakt.

Adgild H.

“Mijn goede ervaring met Britta van Sterk in je Relatie.”

Met dank aan een lang boeiend professioneel leven, waar ik met de uitzonderlijkste talenten in de Auto- en Kunsttof Industrie in Europa, Azië en in de VS (GE Corporation) heb kunnen werken, is mijn samenwerking met Britta verrassend, vernieuwend en steeds zeer diep en motiverend geweest.!
Ik zie daar in de toekomst nog lang waardevolle unieke versterking en verdieping bijkomen.!

Britta is een onafhankelijke intelligente gedreven persoon met slechts geduld, daar waar nodig, maar vooral met een doortastende onderzoekende open geest en hoogwaardig levens beginsels die haar constant leiden in haar zoektocht naar de positieve krachten bij anderen die ze dan kan aanwenden om de zwakkere of minder goede trekken van mensen mee bij te sturen ( met zachte maar krachtige hand )!

Haar empathie kan legendarisch genoemd worden maar zij blijft altijd onafhankelijk en “in control of the situation “.
Zij kan en zal, wanneer nodig het leiderschap nemen en de andere persoon gedegen op een beter, soms helend-, soms corrigerend-pad zetten en effectief en efficient bijsturen met een terdege opvolging…!
Met haar samenwerken en “brainstormen” is verhelderend en zeer motiverend !!

Mieke O.

Wanneer het een beetje moeilijker gaat, je vast zit in je relatie en je de beslissing genomen hebt om externe hulp te zoeken, kan ik Britta Zoilé van Sterk in je Relatie ten stelligst aanraden.
Bij het -intake -gesprek kan ze een snelle analyse en inschatting van je situatie maken .Indien ze je niet verder kan helpen is ze ook niet te benauwd om je door te verwijzen naar een andere collega voor een meer specifieke of bijkomende begeleiding .Haar aanpak is accuraat ,rustig ,én vooral een luisterend oor. Je beslist samen met haar hoever je in je begeleiding wil gaan. Ook zal ze aangeven wanneer het voldoende is om verder te kunnen en zal ze je ook adviseren om een een extra parcours te starten om aan jezelf te werken te starten wanneer dit een meerwaarde kan geven.
Véél ervaring. Zéér professioneel. Volledig discreet.
Mieke O.