Over Britta

Naar een nieuw evenwicht tussen jou en je partner

Wie is Sterk in je Relatie

Ik ben  Britta Zoilé en werk reeds meer dan 35 jaar samen met mensen, hetzij als trainer, therapeut, coach, groepsbegeleider, mentor, facilitator en vebinder. Ik ben sinds mijn jeugd enorm geboeid met alles wat te maken heeft met persoonlijke- en relationele groei.
Mijn hele leven lang heb ik gevuld met het lezen, volgen van opleidingen, cursussen en workshops rond al deze thema’s.
Ook mijn persoonlijk leven heeft me de nodige ervaringen gegeven zoals mijn relationeel,  professioneel, familiaal en sociaal leven.
Hierdoor sta ik met meer wijsheid en bewustzijn in de wereld.
Het is vanuit mijn gedrevenheid en passie dat ik deze inzichten en expertise wil delen met anderen.
Mijn sterktes zijn: to-the-point, no- nonsens, humoristisch, empathisch, deskundig, positief, open, ruimdenkend, vertrouwensvol, hartelijk, warm, taboedoorbrekend, verbindend en bewustmakend.

Over de missie Sterk in je Relatie

Sterk in je Relatie is vanuit mijn jarenlange ervaringen gegroeid naar een unieke methode.
Wat aanvankelijk onstaan is uit een verlangen is intussen uitgegroeid tot een passie.
In de afgelopen 15 jaren heb ik een uniek systeem ontwikkeld om mensen te helpen zich meer verbonden te voelen.
Als relatie mentor heb ik de nodige kennis en ervaring die ik afhankelijk van de situatie aanbiedt.
Dat houdt ook in dat ik niet aanhang aan één bepaald methodiek. Pasklare oplossingen zitten er niet bij – net zomin als ‘taboes’.
Ik zal alles bespreekbaar maken en de scherpe randen helpen te verzachten zodat er weer verbinding tot stand komt of liefde kan groeien een stromen.
Het is dan ook mijn missie om de mensen die willen investeren in hun relatie op weg te helpen naar een meer verbonden en fijne relatie.

Met een ‘compagnon du route’ op weg

Een relatie voor het leven is een mooie, romantische gedachte maar niet altijd even vanzelfsprekend om te realiseren. Bepaalde zaken in het leven komen tenslotte ook niet altijd overeen met je verlangens en verwachtingen. Meerdere mensen weten vaak niet hoe ze uit hun vicieuze cirkel kunnen geraken en hun leven in een opwaartse spiraal krijgen.

Inzicht en bewustwording

Ik geloof sterk in de kracht van een mentor of coach om partners en individuen inzicht te geven in hun vastgelopen situatie. Ik merk dat ik meermaals een faciliterende rol opneem. Vanuit deze bewustwording reik ik middelen aan om aan een nieuwe harmonie of een herwonnen zelfvertrouwen te werken. Voor mij is een coach iemand die op basis van zijn kennis en expertise de belemmerende factoren kan opheffen en de persoon in kwestie verder in ontwikkeling kan brengen.

Bespreken en verzachten

Als ‘relatiementor’ heb ik de expertise en ervaring die ik afhankelijk van de situatie aanbied. Dat houdt in dat ik niet één bepaalde methodiek aanhang. Pas als ik de situatie scherp voor ogen zie, zal ik een aanpak voorstellen. Pasklare oplossingen zitten daar niet bij, net zo min als taboes. Ik zal alles bespreekbaar te maken om vanaf dat punt de scherpe randen weg te vijlen en te verzachten, zodat er weer een verbinding tot stand komt of liefde kan stromen.

Britta Zoilé.